HBO Niveau

Wilt u uw kennis upgraden naar HBO niveau of bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wilt u een praktijkgerichte hbo-cursus volgen binnen uw vakgebied? Dan bent u bij STODT Toekomsttechniek aan het juiste adres.

Studeren bij STODT betekent dat u de studie combineert met uw werk. De cursussen zijn vaak kortlopend, praktijkgericht en aangepast aan de nieuwste technologische ontwikkelingen verspaning, mechatronica, productie-automatisering en bedrijfsvoering. Praktijkopdrachten uit uw opleiding past u toe in uw werkomgeving. Dit levert dubbel rendement op; uw werkgever doet er zijn voordeel mee, maar uzelf natuurlijk ook. Door de theorie in de praktijk toe te passen, kunt u de opgedane kennis beter plaatsen. Bovendien zal uw motivatie hierdoor toenemen, omdat u concreet de voordelen en toepasbaarheid van de theorie ervaart.

Onze HBO opleidingen zijn in nauw contact met het bedrijfsleven ontwikkeld. Uw opleiding sluit dus altijd aan bij de meest actuele marktwensen. Dit betekent dat u met een hbo-certificaat van STODT Toekomsttechniek een waardevol papier op zak heeft en daar komt u verder mee op de arbeidsmarkt.


Kies je HBO cursus