Maatwerk

Een maatwerktraining bij STODT, ook wel incompanytraining genoemd, onderscheidt zich van een training uit de openinschrijving doordat de training volledig op uw organisatie en uw situatie wordt afgestemd. Kortom, de training wordt op maat voor u gemaakt.

Voordeel van een opleidingstraject op maat
Indien u kiest voor een opleidingstraject op maat, bent u ervan verzekerd dat de training toegespitst wordt op vragen, wensen en behoeften uit uw eigen organisatie. De training zal gericht zijn op de specifieke branche van uw onderneming en specifieke activiteiten van uw medewerkers. U bepaalt zelf het tijdstip en de tijdsduur van de opleiding of training. Vindt de training op uw locatie plaats, dan heeft u geen verlies in reistijden en -kosten. Na afloop van de training zijn uw medewerkers in staat om het geleerde direct in de dagelijkse praktijk toe te passen. Een maatwerktraining is daarom altijd een effectieve en efficiënte wijze van trainen.

Concrete en haalbare leerdoelstellingen
In maatwerkopleidingstrajecten onderscheidt STODT Toekomsttechniek zich van andere opleiders doordat er altijd een sterke wisselwerking tussen de praktijk en de onderliggende technische kennis. Een STODT maatwerk opleiding richt zich niet op een korte termijn oplossing , maar levert een langdurige kennisbijdrage aan het bedrijf en de deelnemer.

Voorafgaand aan het opstarten van een maatwerktraining of -opleidingstraject gaan we samen met de opdrachtgever aan de slag om uw specifieke opleidingsvraag te verhelderen en deze vervolgens te vertalen naar concrete en haalbare leerdoelstellingen. Uiteraard is de wens van de opdrachtgever het uitgangspunt. In overleg bepalen we de inhoud, vorm en werkwijze van de training en maken we een plan van aanpak hoe we het geleerde in de praktijk kunnen waarborgen. Elke maatwerktraining kan zowel op locatie van uw organisatie gevolgd worden als op het STODT-opleidingscentrum.

Doelgerichte aanpak
Het moment waarop de maatwerktraining gegeven wordt, is het moment waarop uw medewerkers centraal staan. Het vooraf opgestelde traject wordt geheel doorlopen maar vanzelfsprekend houdt de training rekening met vragen en wensen die uit de groep naar voren komen. Door de groepsgrootte beperkt te houden kunnen de deelnemers na afloop ook daadwerkelijk doelgericht aan de slag. Immers, het rendement van training neemt enorm toe zodra training structureel ingezet wordt in uw organisatie.

Onze ervaren adviseurs bespreken graag de mogelijkheden voor uw organisatie.

Bekijk ons maatwerk aanbod   Direct maatwerk aanvragen